top of page
  • Foto del escritorNAYOX

ALIANÇA PER A LA INCLUSIÓ DE PERSONES AMB SÍNDROME DE DOWN

Down Lleida i Nayox signen un conveni de col·laboració per a afavorir la integració de persones amb síndrome de Down i discapacitat intel·lectual en tots els àmbits socials.

Lleida, 25 de setembre de 2020. La presidenta de Down Lleida, Sra. Parés, i el conseller delegat de Nayox, Sr. Josep Maria Perera, han signat un conveni de col·laboració per tal de treballar conjuntament per la inclusió en tots els àmbits socials de persones amb síndrome de Down i discapacitat intel·lectual.


La col·laboració s’ha volgut plasmar davant del mural commemoratiu dels 25 anys de trajectòria de Down Lleida, per donar visibilitat al lema “Capacitats Diverses, Possibilitats Infinites”, al que també vol sumar-s’hi Nayox.


Algunes de les col·laboracions proposades son la cessió d’un vehicle per part de Nayox a Down Lleida per a activitats que es pugui necessitar, visites als diferents concessionaris de la xarxa per part de persones amb discapacitat, suport a esdeveniments de l’entitat que es duguin a terme durant l’any, i la col·laboració en el projecte d’inserció sociolaboral Integra XXI.


30 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page