top of page
  • Foto del escritorNAYOX

Dóna Vida

Actualizado: 16 oct


Setmana de Donació de Sang al Grup Nayox


Del 7 al 10 de novembre es realitza la tercera edició de la setmana #NayoxDónaVida de Donació de Sang als diferents concessionaris del grup NAYOX en col·laboració amb el Banc de Sang de Lleida.

Així, tothom que ho desitgi podrà fer la seva donació del dimarts 7 al divendres 10 de novembre de 16:30 a 20 hores a l’establiment que li vagi millor. Per fer-ho només cal reservar la seva cita i col·laborar en aquesta acció tan important per a les reserves del Banc de Sang. Calen 1000 donacions al dia a Catalunya!Escull el teu concessionari per fer la teva Donació de Sang i reserva cita:


Dimarts 7 de novembre de 16:30 a 20 hores a Legend Motor MG (Avinguda de l'Exercit, 33 Lleida). Reserva la teva cita:Dimecres 8 de novembre de 16:30 a 20 hores a Naymotor Toyota (Carrer d'August Font S/N P.I. Creu del Batlle, km. 459 Lleida). Reserva la teva cita:Dijous 9 de novembre de 16:30 a 20 hores a Autodalser Skoda (Carrer de Josep Baró Travé, 117 Lleida) . Reserva la teva cita:Divendres 10 de novembre de 16:30 a 20 hores a Automotor y Servicios SEAT-CUPRA (Avinguda Barcelona, 19 Lleida). Reserva la teva cita:

Qui pot donar?


- Pots donar sang si tens entre 18 i 70 anys, peses més de 50 quilos i et trobes bé de salut.

- Les dones poden donar sang un màxim de tres vegades l'any i els homes un màxim de quatre.

- Entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos.

- Tant per a la seguretat del donant com del receptor, abans de la donació es fa una entrevista mèdica i es mira la pressió del donant i el nivell d'hemoglobina.

- Si has patit la Covid hauràs d’esperar un mes per poder donar.

- Si ha estat en contacte amb algú que hagi tingut la Covid però estàs vacunat amb la pauta completa i no tens símptomes, pots donar sang amb normalitat.


La vacunació contra la Covid no impedeix donar sang o plasma. Tot i això, si tens algun efecte secundari com febre o malestar general, hauràs d'esperar 15 dies.


Has de saber que pots donar sang:

  • Encara que hagis patit hepatitis abans dels 12 anys.

  • Encara que no estiguis en dejú.

  • Encara que tinguis el colesterol elevat.

  • Encara que prenguis algun dels medicaments més freqüents.

Si encara tens dubtes pots fer un test ràpid per saber si ets apte:


298 visualizaciones0 comentarios
bottom of page