top of page
  • Foto del escritorNAYOX

NAYOX fa possible una nova sala lúdica per als infants ingressats a l'Arnau de Vilanova

Avui s’ha signat l’acord de col·laboració entre ambdues parts.


El Servei de Pediatria de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova disposarà d’una nova sala lúdica infantil per als infants ingressats. Aquest projecte serà una realitat gràcies a la col·laboració de NAYOX, grup d’empreses de caràcter familiar del sector de l’automòbil amb una trajectòria de més de 50 anys a Lleida.


El gerent territorial de l’ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran, Alfons Segarra, i el conseller delegat del Grup NAYOX, Josep Maria Perera Dalmau, han signat avui el conveni de col·laboració que permetrà fer realitat aquest projecte d’humanització i benestar emocional per als infants ingressats al Servei de Pediatria, ubicat a la cinquena planta de l’Hospital. Concretament, es farà una sala lúdica infantil amb la intervenció artística de l’estudi creatiu lleidatà Cactusoup. La sala tindrà un caràcter polivalent, on els infants podran desenvolupar les activitats pròpies de l’Aula Hospitalària.


El Servei de Pediatria de l’Arnau de Vilanova atén anualment uns 750 infants que, per motius diversos, requereixen ingrés hospitalari. L’estada mitjana a l’Hospital d’aquests infants és de 3 dies. Intervencions com aquesta posen de manifest la importància de la humanització per millorar l’experiència del pacient infantil i la seva família a través de l’adequació d’espais hospitalaris.






46 visualizaciones0 comentarios
bottom of page