top of page
  • Foto del escritorNAYOX

Un any més al costat de l'IRBLleida

Des de l’any 2010, el Grup NAYOX aposta per la recerca biomèdica realitzada a l’IRBLleida. Per això, renovem el nostre suport com empresa col·laboradora per promoure, desenvolupar, gestionar i difondre la recerca biomèdica a Lleida.


L'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida) es constitueix amb la finalitat de crear sinergies entre la recerca bàsica, la recerca clínica i la investigació epidemiològica, perquè la investigació biomèdica sigui el motor de la millora de la pràctica clínica diària, en benefici de tota la població. És a dir, abasta una cadena de recerca translacional, des de la investigació bàsica, orientada a la comprensió dels mecanismes fisiològics i patològics de l'organisme humà, fins a la investigació que estudia el comportament de les malalties en grans grups poblacionals.


La Missió de l'IRBLleida és generar coneixement d'excel·lència, capaç d'impactar en la salut i la qualitat de vida de la població, i fer-ho amb una marcada vocació internacional i d'inclusió del potencial territorial.


El responsable de Promoció de l'IRBLleida, Josep Maria Bosch, amb el Conseller Delegat del Grup NAYOX, Josep Maria Perera

36 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Dóna Vida

bottom of page