top of page
  • Foto del escritorNAYOX

Un any més al costat de l'IRBLleida

Des de l’any 2010, el Grup NAYOX aposta per la recerca biomèdica realitzada a l’IRBLleida. Per això, renovem el nostre suport com empresa col·laboradora per promoure, desenvolupar, gestionar i difondre la recerca biomèdica a Lleida.


L'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida) es constitueix amb la finalitat de crear sinergies entre la recerca bàsica, la recerca clínica i la investigació epidemiològica, perquè la investigació biomèdica sigui el motor de la millora de la pràctica clínica diària, en benefici de tota la població. És a dir, abasta una cadena de recerca translacional, des de la investigació bàsica, orientada a la comprensió dels mecanismes fisiològics i patològics de l'organisme humà, fins a la investigació que estudia el comportament de les malalties en grans grups poblacionals.


La Missió de l'IRBLleida és generar coneixement d'excel·lència, capaç d'impactar en la salut i la qualitat de vida de la població, i fer-ho amb una marcada vocació internacional i d'inclusió del potencial territorial.


El responsable de Promoció de l'IRBLleida, Josep Maria Bosch, amb el Conseller Delegat del Grup NAYOX, Josep Maria Perera

41 visualizaciones0 comentarios

Comentarios


bottom of page