top of page
  • Foto del escritorNAYOX

Nayper Motor presenta les novetats de 2019 de Mercedes-Benz

El divendres 24 de maig Nayper Motor, concessionari oficial de Mercedes-Benz a Lleida , va celebrar l’esdeveniment “La Nit de les Estrelles” a la discoteca Biloba Open Air, on van ser presentades les últimes novetats de la gamma Mercedes-Benz.



Més de 1.000 clients van assistir a aquesta festa de caràcter privat, on van gaudir d’un excel·lent càtering i de la presentació dels espectaculars nous vehicles que desfilaven com en una passarel·la de moda acompanyats de diferents actuacions artístiques amb efectes de llum i so, ballarines, batucada, gogós...


L’esdeveniment va servir per presentar els quatre nous vehicles, tots ells amb el novedós sistema d’intel·ligència artificial MBUX:

  • Classe B, un compacte per tota la família.

  • GLE, amb nous motors , noves tecnologies i disponible també la versió de 7 places.

  • CLA coupé, la segona generació de la gama amb quatre portes, compacte i d’un gran atractiu tant exterior com interior.

  • AMG GT de 4 portes, presentat en primícia, el superesportiu més gran de la família AMG amb capacitat de fins a 4 persones.



Una vegada feta la presentació els clients van poder acostar-se i apreciar de ben aprop les característiques de cada vehicle.




71 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page